Symposium

 • Mars en Mercuriussymposium 2021 op 3 nov.

  webmaster
  04 augustus 2021
  17:06

  Schrijf u direct en snel in via deze linkHet 3e Mars en Mercuriussymposium gaat over Europa. Slag om Europa refereert aan de geopolitieke opstelling van Europa en aan het recente boek van Rob de Wijk met dezelfde titel. Slagveld Europa slaat op de risico’s en dreigingen die in de ‘permanente competitie’ tussen staten op Europa afkomen, ook in ons eigen veilig gewaande land. 

  lees meer
 • Verslag Symposium / Webinar 2020

  webmaster
  16 november 2020
  15:36

  Over het geslaagde Mars en Mercuriussymposium, zoals dat op 11 november 2020 als Webinar online werd gestreamd, is een verslag gemaakt door Dhr. Hans Stevens (lid M&M Oost en lid van de Werkgroep Defensiebeleid en Krijgsmacht).
  U kunt dit verslag op deze plaats - Lees meer -  on screen lezen, dan wel als .pdf (4 x A4) downloaden: Verslag SYMPOSIUM 2020

  Bovendien is dit Webinar ook nog terug te kijken op video via You Tube.
  Voor de pauze:  Deel 1:  Webinar Video deel 1
  En na de pauze: Deel 2: Webinar Video deel 2

  lees meer
 • Mars en Mercuriussymposium 11 november 2020

  webmaster
  10 september 2020
  11:56

  ‘Verankering van de krijgsmacht in de veranderende samenleving’ 
  Dat is het onderwerp van het M&M symposium op 11 november.
  MEDEDELING:
  Op 15 oktober heeft het team van M&M, KVBK, HCSS en CLAS besloten dat het Mars en Mercuriussymposium doorgaat, maar uitsluitend online als webinar.
  De eerder genoemde fysieke locaties zijn als gevolg van de Covid richtlijnen vervallen. U kunt zich nu aanmelden voor het digitaal volgen dit symposium en ontvangt dan daarvoor tijdig de inlog-gegevens van Live Stream Solutions.     
  Lees meer en gebruik voor aanmelding de link of de QR code of klik snel hier 

  lees meer
 • Verslag M&M symposium 2019

  webmaster
  01 november 2019
  15:28

  In navolging van de succesvolle reeks De Ruyterlezingen heeft Mars en Mercurius een groots opgezet SYMPOSIUM georganiseerd op woensdagmiddag 23 oktober 2019 in het Auditorium van de Gen maj Koot kazerne te Stroe met als thema: ‘Landoptreden in een nieuwe wereld!?’

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb