Symposium

 • Het thema van het Mars en Mercuriussymposium 2021 zal zijn:
  Slag om Europa <> Slagveld Europa
  Datum en plaats voor dit symposium zijn: woensdagmiddag 3 november 2021 wederom in het Auditorium van de Genm Kootkazerne te Stroe. Het programma, met een keur van sprekers én een moderator, heeft dus, naast het thema, ook al vorm en inhoud gekregen.
  Binnenkort kunt u meer informatie verwachten in de vorm van een 'SAVE THE DATE'  leaflet. 
  Dit jaar kunt u het Symposium weer zelf bijwonen (met inachtneming van de dan geldende richtlijnen), maar ook deelname via Live Stream, dus virtueel, wordt mogelijk gemaakt. Vorig jaar hebben we daar immers al veel ervaring mee opgedaan en toen werd het Symposium door ca. 350 deelnemers gevolgd. Nu is er dus sprake van een 'hybride' bijeenkomst., dat wil zeggen dat bezoekers welkom zijn, maar dat u het ook zelf digitaal kunt volgen. Na afloop van het Symposium zal er - naar verwachting - in Stroe ook weer een gezamenlijke maaltijd (buffet) zijn. 

  lees meer
 • Verslag Symposium / Webinar 2020

  webmaster
  16 november 2020
  15:36

  Over het geslaagde Mars en Mercuriussymposium, zoals dat op 11 november 2020 als Webinar online werd gestreamd, is een verslag gemaakt door Dhr. Hans Stevens (lid M&M Oost en lid van de Werkgroep Defensiebeleid en Krijgsmacht).
  U kunt dit verslag op deze plaats - Lees meer -  on screen lezen, dan wel als .pdf (4 x A4) downloaden: Verslag SYMPOSIUM 2020

  Bovendien is dit Webinar ook nog terug te kijken op video via You Tube.
  Voor de pauze:  Deel 1:  Webinar Video deel 1
  En na de pauze: Deel 2: Webinar Video deel 2

  lees meer
 • Mars en Mercuriussymposium 11 november 2020

  webmaster
  10 september 2020
  11:56

  ‘Verankering van de krijgsmacht in de veranderende samenleving’ 
  Dat is het onderwerp van het M&M symposium op 11 november.
  MEDEDELING:
  Op 15 oktober heeft het team van M&M, KVBK, HCSS en CLAS besloten dat het Mars en Mercuriussymposium doorgaat, maar uitsluitend online als webinar.
  De eerder genoemde fysieke locaties zijn als gevolg van de Covid richtlijnen vervallen. U kunt zich nu aanmelden voor het digitaal volgen dit symposium en ontvangt dan daarvoor tijdig de inlog-gegevens van Live Stream Solutions.     
  Lees meer en gebruik voor aanmelding de link of de QR code of klik snel hier 

  lees meer
 • Verslag M&M symposium 2019

  webmaster
  01 november 2019
  15:28

  In navolging van de succesvolle reeks De Ruyterlezingen heeft Mars en Mercurius een groots opgezet SYMPOSIUM georganiseerd op woensdagmiddag 23 oktober 2019 in het Auditorium van de Gen maj Koot kazerne te Stroe met als thema: ‘Landoptreden in een nieuwe wereld!?’

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb