Symposium

 • De datum en plaats voor het Mars en Mercuriussymposium 2021 zijn vastgelegd. De datum/tijd is woensdagmiddag 3 november 2021.
  Het wordt - net als de vorige jaren - weer georganiseerd in het Auditorium van de Genm Kootkazerne te Stroe. 
  Voorzien is dat het een 'hybride' bijeenkomst zal worden, dat wil zeggen dat bezoekers welkom zijn (met inachtneming van de dan geldende richtlijnen), maar dat deelname ook via Live Stream, dus virtueel, mogelijk is. Vorig jaar werd op die wijze het Symposium door ca. 350 deelnemers gevolgd.
  Een verslag hiervan is te vinden op deze site. Zie de link hieronder. Ook de volledige video-registratie is nog via YouTube te zien. 

  lees meer
 • Verslag Symposium / Webinar 2020

  webmaster
  16 november 2020
  15:36

  Over het geslaagde Mars en Mercuriussymposium, zoals dat op 11 november 2020 als Webinar online werd gestreamd, is een verslag gemaakt door Dhr. Hans Stevens (lid M&M Oost en lid van de Werkgroep Defensiebeleid en Krijgsmacht).
  U kunt dit verslag op deze plaats - Lees meer -  on screen lezen, dan wel als .pdf (4 x A4) downloaden: Verslag SYMPOSIUM 2020

  Bovendien is dit Webinar ook nog terug te kijken op video via You Tube.
  Voor de pauze:  Deel 1:  Webinar Video deel 1
  En na de pauze: Deel 2: Webinar Video deel 2

  lees meer
 • Mars en Mercuriussymposium 11 november 2020

  webmaster
  10 september 2020
  11:56

  ‘Verankering van de krijgsmacht in de veranderende samenleving’ 
  Dat is het onderwerp van het M&M symposium op 11 november.
  MEDEDELING:
  Op 15 oktober heeft het team van M&M, KVBK, HCSS en CLAS besloten dat het Mars en Mercuriussymposium doorgaat, maar uitsluitend online als webinar.
  De eerder genoemde fysieke locaties zijn als gevolg van de Covid richtlijnen vervallen. U kunt zich nu aanmelden voor het digitaal volgen dit symposium en ontvangt dan daarvoor tijdig de inlog-gegevens van Live Stream Solutions.     
  Lees meer en gebruik voor aanmelding de link of de QR code of klik snel hier 

  lees meer
 • Verslag M&M symposium 2019

  webmaster
  01 november 2019
  15:28

  In navolging van de succesvolle reeks De Ruyterlezingen heeft Mars en Mercurius een groots opgezet SYMPOSIUM georganiseerd op woensdagmiddag 23 oktober 2019 in het Auditorium van de Gen maj Koot kazerne te Stroe met als thema: ‘Landoptreden in een nieuwe wereld!?’

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb