Afdeling Oost

De afdeling Oost omvat de provincies Gelderland, Overijsel en Flevoland en telt ca. 46 leden.

Organisatie:
In de regio’s komen de leden maandelijks bijeen. In de meeste gevallen aan het einde van de middag voor een borrel, gevolgd door een georganiseerd programma (lezing, presentatie of extern bezoek) en een gezamenlijke maaltijd. In vertrouwde sfeer kan daar over wat een ieder bezighoudt van gedachten worden gewisseld. Een ideale plek voor het onderhouden van je zakelijk en persoonlijk netwerk.

M&M Afdeling Oost komt maandelijks bijeen op de 2e dinsdag van de maand en de locatie is meestal: La Maison du Steeg (voorheen Wapen van Athlone).
Adres: Hoofdstraat 19, 6994 AC De Steeg. (Dus vooralsnog niet meer in de Groote Sociëteit in Arnhem). Dit is een sfeervolle gelegenheid, waar Oost vroeger ook al bijeen kwam. En, met ruime (eigen) parkeergelegenheid.

Ter ondersteuning van de onderlinge contacten zijn er presentaties/voordrachten waarbij interessante onderwerpen aan de orde komen. Inleiders zowel vanuit eigen gelederen als buitenstaanders.
Die standaard opzet wordt een enkele keer afgewisseld met een bezoek aan een specifiek bedrijf, civiel of militair. Zo brachten wij bezoeken aan o.a. RECTICEL, HYSTER en MTSA Technopower.

Al 15 jaar wordt er ook jaarlijks een Hanzestad bezocht. Een uitstapje met de partners. Vanaf 2020 is de focus verlegd naar Cultureel Erfgoed: Landgoederen en Kastelen

Een gezamenlijke maaltijd is altijd het sluitstuk van een bijeenkomst of bezoek. Dat is niet alleen uitermate gezellig, maar het biedt ook gelegenheid voor het verstevigen van de onderlinge band.

Met recht kan worden geconstateerd dat “Oost” een afdeling is waarin spirit, interesse en netwerken goed zijn te verenigen met gezelligheid. 

Foto: Bijeenkomst Groote Sociëteit (2017)
Op de Home-pagina van deze site zijn de komende bijeenkomsten, ook van Oost, kortheidshalve aangekondigd, zodat u een indruk krijgt van de diverse programma's en (reguliere) data.

Voelt u zich tot de vereniging Mars en Mercurius Oost aangetrokken, dan wordt u van harte uitgenodigd om eens nader kennis te komen maken. Dat kan door contact op te nemen via email of telefonisch bij: 
John Kapteijn / Voorzitter: j.kapteijn@planet.nl   mob.: 06 52 522 067
Jen Fongers / Lid AB:    j.fongers@planet.nl       mob.: 06 53 177 271    

Realisatie: verenigingenweb