Afdeling Oost

De afdeling Oost omvat de provincie Gelderland, Overijsel en Flevoland.

In de regio’s komen de leden maandelijks bijeen. In de meeste gevallen aan het einde van de middag (18.00 u.) voor een borrel, gevolgd door een programma (lezing, presentatie) en een gezamenlijke maaltijd.  In vertrouwde sfeer kan daar over wat een ieder bezighoudt van gedachten worden gewisseld. Een ideale gelegenheid voor het onderhouden van je zakelijk en persoonlijk netwerk.

M&M Afdeling Oost telt ca. 36 leden. Men komt maandelijks bijeen op de 2e dinsdag van de maand.
De locatie is meestal: La Maison du Steeg (voorheen Wapen van Athlone).
Adres: Hoofdstraat 19, 6994 AC De Steeg.
Dit is een sfeervolle gelegenheid met een uitstekende keuken. En, met ruime (eigen) parkeergelegenheid.

In de presentaties komen veelal interessante onderwerpen aan de orde met inleiders zowel vanuit eigen gelederen als buitenstaanders.
De afdeling organiseert daarnaast een paar keer per jaar een extern bezoek. Een excursie of (al een jarenlange traditie) een bezoek aan een Hanzestad (met partners).

Een gezamenlijke maaltijd is altijd het sluitstuk van een bijeenkomst of bezoek. Dat is niet alleen uitermate gezellig, maar het biedt ook gelegenheid voor het verstevigen van de onderlinge band.
 

Met recht kan worden geconstateerd dat “Oost” een afdeling is waarin spirit, interesse en netwerken goed zijn te verenigen met gezelligheid. 

Voelt u zich tot de vereniging Mars en Mercurius Oost aangetrokken, dan wordt u van harte uitgenodigd om eens nader kennis te komen maken. Dat kan door contact op te nemen via email of telefonisch bij: 
John Kapteijn / Voorzitter: j.kapteijn@planet.nl   mob.: 06 52 522 067
Jen Fongers / Lid AB:    j.fongers@planet.nl       mob.: 06 53 177 271    

Realisatie: verenigingenweb