Symposium

Mars en Mercuriussymposium 2022

webmaster

Voor zover nu bekend zal het 4e Mars en Mercuriussymposium worden gehouden op woensdagmiddag 2 november 2022. Het thema en de medewerkers zijn nog niet bekend, maar de organsatie - een samenwerking van M&M met KVBK, HCSS en de Lándmacht - is in volle gang en het mooie auditorium in Stroe al ‘gereserveerd’.
Klik aan: Lees meer.

Er worden ook voorbereidingen getroffen om dit symposium weer Hybride te laten zijn,. Dat houdt in, dat het zowel in de zaal als via een live stream te volgen zal zijn. De link naar de YouTube-registratie van het 3e Symposium kunt u nog vinden bij het verslag hieronder.

Meer informatie over dit Mars en Mercuriussymposium volgt z.s.m. in deze rubriek.

Wilt u zeker zijn van een uitnodiging, mail dan naar:  
symposium@mars-mercurius.nl

Realisatie: verenigingenweb