Symposium

Mars en Mercuriussymposium 2021 op 3 nov.

webmaster

Het thema van het Mars en Mercuriussymposium 2021 zal zijn:
Slag om Europa <> Slagveld Europa
Datum en plaats voor dit symposium zijn: woensdagmiddag 3 november 2021 wederom in het Auditorium van de Genm Kootkazerne te Stroe. Het programma, met een keur van sprekers én een moderator, heeft dus, naast het thema, ook al vorm en inhoud gekregen.
Binnenkort kunt u meer informatie verwachten in de vorm van een 'SAVE THE DATE'  leaflet. 
Dit jaar kunt u het Symposium weer zelf bijwonen (met inachtneming van de dan geldende richtlijnen), maar ook deelname via Live Stream, dus virtueel, wordt mogelijk gemaakt. Vorig jaar hebben we daar immers al veel ervaring mee opgedaan en toen werd het Symposium door ca. 350 deelnemers gevolgd. Nu is er dus sprake van een 'hybride' bijeenkomst., dat wil zeggen dat bezoekers welkom zijn, maar dat u het ook zelf digitaal kunt volgen. Na afloop van het Symposium zal er - naar verwachting - in Stroe ook weer een gezamenlijke maaltijd (buffet) zijn. 

Van het Mars en Mercurussymposium 2020 is de volledige video-registratie nog via YouTube te zien. 

Bekijk regelmatig deze pagina met de actuele informatie.
En, 'Save the date'. 

Realisatie: verenigingenweb